1 Nisan 2013 Pazartesi

                        ORTAYA KARIŞIK



 Blog açıpta araya bu kadar uzun süre koymakta nedir ?Amma velakin bir hızla dönerken dünya an be an bir sürü vukuat oluyor işte.Sağlık sıkıntıları ufacık tefecik depresyonlarda üstüne eklenince insanın değil bilgisayar başına oturası iki çift laf edesi bile gelmiyor.
   Tüm bunların polyanna yanına gelirsekte en iç açıcı kısmı üretimde artış oluyor.Kafa dağılsın diye ilham perileri etrafta uçuşuyor ve ortaya nice ürün çıkıyor.Eee...geriyede hazır keyifler 1 Nisan şakası gibi ortaya çıkmışken bunları paylaşmak  kalıyor.Buyrun...

8 yorum:

  1. her şeyin başı sağlık deriz ama başa gelmeden de hep lafta kalır.son yıllarda özellikle annem kanser olduktan sonra daha bir bilinçlenip yediğime içtiğime dikkat eder oldum ama çokda yoğunluk üzüntü stres var dengeleyemiyor her zaman insan hele birde salgın grip falan varsa tuz biber oluyor.sağlık bozulunca psikolojide etkileniyor.ama en güzel tedavi özellikle psikoloji açısından insanın kendini tanımasında bitiyor.bu anlamda hobilerim ban inanılmaz iyi geliyor tıpkı sizin gibi.olumsuz bir durumu böylesi olumlu hallere çevirmek çok güzel.bence devam edin zira kolajlar harika olmuşşlar.çok beğendim.ve ne kadar gevezelik yaptım değil mi?:) sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunun adı kesinlikle gevezelik değil aksine çok güzel moral kaynağı oldun bana.olumsuzluk anlarında dahi güzellikler çıkartabilmek o kadar iyi geliyorki insana.Bu arada annen için tekrar tekrar geçmiş olsun diyorum.Ailemde ve eşimin ailesinde o kadar çok kanser vakası yaşandıki tek bildiğim sabır dilemek,Allah güzel günler göstersin inşallah :)

      Sil
  2. Çok güzel şeyler ortaya çıkarmışsın canım..emeğine sağlık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ediyorum Büşracım,beğenmene sevindim :)

      Sil
  3. eline emeğine yüreğine sağlık ,elinden çıkanları yakından gören biri olarak herbiri ayrı ayrı çok güzel ablacım..

    YanıtlaSil
  4. çok cici olmuşlar ellerinize sağlık

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...